kadoHUT

Background:

Stamps

S.T.A.M.P.S. zijn hippe horloges in de vorm van een postzegel. De STAMPS horloges zijn vernieuwend, origineel en van deze tijd. Trendy, een gimmick. Een STAMPS horloge is ook een collector item.

stamps

Klik de losse STAMPS klokjes in een polsband, halsketting etc, laat je fantasie de vrije loop en maak een unieke accessoire. Op de achterzijde van elk STAMPS horloge zit een plakstrip, zo kun je het horloge plakken waar je wilt.

De STAMPS horloges zijn verkrijgbaar in vele trendy designs en worden regelmatig aangevuld. De designs hebben door een speciale druktechniek een optimale scherpte en zeer mooi kleureffect. Speciaal ontwikkeld plakfolie zorgt ervoor dat je de STAMPS regelmatig van plaats kunt wisselen. Je kunt de STAMPS horloges wel 400 keer verplaatsen. Er zit een extra setje plakfolie bij.

De S.T.A.M.P.S. zijn 42 x 42 mm., gekarteld als een postzegel en 9 mm dik. Met een uurwerk van 3 wijzers en een vervangbare batterij. S.T.A.M.P.S. zijn natuurlijk van topkwaliteit en je krijgt er 1 jaar garantie op.

Aanbiedingen:

Momenteel geen aanbiedingen.

Nieuw:

Momenteel geen nieuwe items.